Ministrul Economiei și deputatul Ovidiu Ganț – întâlniri la nivel înalt în Germania

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ se află la Berlin, în perioada 11 – 15 octombrie, în cadrul vizitei delegaţiei grupului parlamentar de prietenie România-Germania.

Delegaţia este condusă de Mihai Tudose, ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului, preşedintele grupului parlamentar de prietenie România-Germania, iar din delegaţie mai fac parte alţi trei membri ai grupului parlamentar de prietenie, precum şi consilieri ai ministrului Economiei.

Programul vizitei cuprinde astăzi o vizită la Bundesrat şi o întrevedere cu Uwe Beckmeyer, secretar de stat parlamentar în cadrul Ministerului pentru Economie şi Energie. Mâine vor avea loc o întrevedere cu Rainer Lindner, directorul Comitetului Estic al economiei germane, şi cu Anja Quiring, director regional pentru Europa de Sud-Est, un prânz de lucru la invitaţia lui Rainer Arnold, preşedintele grupului parlamentar de prietenie Germania-România, la care vor participa şi alţi parlamentari germani ai grupului de prietenie, şi o întrevedere cu Heinz Joachim Barchmann, vicepreşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, şi cu alţi membri ai Comisiei. Pentru ora 17.30 este programată întrevederea cu Norbert Lammert, preşedintele Bundestag-ului, la care va participa şi ambasadorul desemnat al României în Germania, Emil Hurezeanu. Miercuri seara are loc la Ambasada României seara parlamentară româno-germană.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*