Ministrul Mircea Titus Dobre discută la Sibiu cu cele mai mari agenţii de turism

Vineri, la hotel Ramada, are loc adunarea generală anuală a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT). Cu această ocazie, este așteptat la Sibiu și ministrul de resort.

Mircea Titus DOBRE, ministrul Turismului

Adunarea Generală organizată la Sibiu, pe 31 martie, îi are ca invitați speciali pe Mircea Titus Dobre, ministrul Turismului, dar şi pe Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, Astrid Fodor, primarul Sibiului, şi Alin Chipăilă, președintele Asociația Județeană de Turism Sibiu.

“Este ocazia perfectă să vă întâlniți colegii și partenerii de afaceri din toată țara într-un cadru relaxat şi mai ales să aflaţi ultimele informaţii şi proiecte pentru turism, comunicate de ministrul Turismului!”, se arată pe pagina oficială a ANAT.

“Vineri, la Hotel Ramada Sibiu, va avea loc între orele 09.00 și 12.30 ședința deschisă în cadrul căreia ministrul Mircea Titus Dobre va expune noul proiect de lege a turismului, iar între orele 14.00 și18.30 va avea loc ședința Adunării Generale”, a precizat unul dintre organizatori, Flaviu Virca, de la agenţia sibiană Air Tour Travel.

Programul complet cuprinde manifestări începând de joi, 30 martie, și va dura până duminică, 2 aprilie, între care cina festivă, excursii ghidate în Sibiu și împrejurimi și program pentru însoțitori.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*