Ministrul Turismului vine la Bâlea

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, se va afla, astăzi, într-o vizită de lucru în judeţul Sibiu, mai precis în zona turistică Bâlea.

Reprezentantul Guvernului se va întâlni cu conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Monte Făgăraş Bâlea Capra, promotoarea proiectului privind dezvoltarea domeniului schiabil în Masivul Făgăraș. Mircea Titus Dobre va prezenta și ultimele noutăți legate de stadiul de implementare al proiectului nr. 1 de interes naţional – “200  de zile de zăpadă pe an – Dezvoltare durabilă în Masivul Făgăraş“. Acest proiect este prevăzut în Masterplanul de Investiţii în Turism, aprobat prin HG nr. 558/4 august 2017.

Vizita în comuna Cârțișoara include, pe lângă vizitarea unor obiective turistice din zonă, o întâlnire la Căminul Cultural din localitate (unde se află sediul asociației) cu promotorii proiectului. Totodată, la eveniment vor participa reprezentanţi ai primăriilor membre în A.D.I. Monte Făgăraş Bâlea Capra, oamenii de afaceri din domeniul turismului din zona asociației și alţi invitaţi, informează Lucian Dumitra, preşedintele A.D.I. Monte Făgăraş Bâlea Capra.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*