MINIVACANŢA LA FINAL

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”,”serif”;}

A FOST UNA DINTRE CELE MAI SIGURE ŞI LINIŞTITE DIN ULTIMII ANI

Peste 200 de poliţişti au acţionat zilnic, în judeţul Sibiu, pe perioada minivacanţei, pentru liniştea cetăţenilor. În ultima zi, pentru o întoarcere în siguranţă, a fost suplimentat numărul poliţiştilor prin angrenarea mai multor poliţişti de la rutieră, ordine publică şi transporturi.

Urmare a măsurilor dispuse, s-a înregistrat un număr scăzut al faptelor cu violenţă şi nu au fost înregistrat accidente rutiere grave. În minivacanţa din acest an nu s-au înregistrat evenimente deosebite, fiind una dintre cele mai sigure şi liniştite din ultimii ani.

Pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, pe durata minivacanţei de 1 Mai şi Sărbătorilor de Paşti, aprox. 200 de poliţişti au acţionat zilnic; principalele activităţi desfăşurate au vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Astfel, 792 de poliţişti din sistemul de ordine publică, 284 de poliţişti rutieri şi alţi 114 poliţişti din cadrul formaţiunilor de investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi arme s-au aflat în stradă, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Urmare a măsurilor speciale cu caracter preventiv, adoptate de poliţiştii sibieni, au fost constatate 38 de infracţiuni din care 28 de infracţiuni în flagrant. Totodată, au fost identificate 27 de persoane suspectate de săvârşirea unor fapte

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat