Miros de gaz pe mai multe străzi din Sibiu! Cauza: un defect al instalației Transgaz

La dispeceratul E.ON Distribuţie România au fost înregistrate, astăzi, mai multe sesizări din partea consumatorilor din municipiul Sibiu privind prezenţa mirosului de gaz pe mai multe străzi.

Într-un comunicat de presă emis de Departamentul Comunicare Corporatistă din cadrul E.ON România se arată că odorizarea este o componentă a conceptului de siguranţă aplicat în sectorul gazelor naturale şi este realizată în staţiile speciale ale Transgaz, operatorul sistemului naţional de transport al gazelor naturale, în cadrul activităţilor sale curente sau la solicitarea distribuitorului. E.ON Distribuţie România nu a solicitat odorizarea suplimentară a gazelor naturale pentru data de astăzi. „Conform informaţiilor pe care le avem, mirosul puternic de gaz se explică prin supraodorizarea gazelor naturale cauzată de un defect la instalaţia de odorizare a Transgaz”, spun cei de la E.ON.

În urma sesizărilor înregistrate, E.ON Distribuţie România a suplimentat numărul echipelor pentru efectuarea verificărilor necesare în teren şi a luat măsurile care se impun pentru funcţionarea sistemului de distribuţie în condiţii de siguranţă.

„În ceea ce priveşte incidentul de pe strada Aron Pumnul,  precizăm că în timpul unor lucrări efectuate de terţe persoane a fost rupt branşamentul de gaze naturale ce alimentează imobilul respectiv”, au mai precizat reprezentanții E.ON.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon:

  • 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă);
  • 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*