Modificări în programul serviciilor administrației locale în data de 9 mai

Serviciile administrației locale care au sediul în Piața Mare și Piața Mică nu vor avea activitate în data de 9 mai, în contextul desfășurării în această zonă a Summitului informal a șefilor de stat și guvern din Uniunea Europeană.

Dintre acestea, le amintim pe cele care au program cu publicul: Centrul de Informații pentru Cetățeni, serviciile Urbanism și cel de Autorizare în construcții, precum și Serviciul Autorizare și Control.

De asemenea, Direcția Fiscală Locală nu va avea program în data de 9 mai astfel că impozitele și taxele locale nu se vor încasa în această dată la ghișeele din sediul de pe strada Turismului și nici la ghișeele din Piața Mică nr. 22 și respectiv Bulevardul Victoriei nr. 1-3. Sibienii care doresc să plătească impozitele și taxele locale pot face acest lucru la oficiile poștale din oraș, pe platforma de e-administrație de pe www.sibiu.ro sau prin ghiseul.ro, la robotul BRD, prin virament bancar sau în magazinele Profi unde se găsesc roboții Self Pay.

Restul serviciilor publice vor avea activitate în ziua de 9 mai. Spre exemplu, Serviciul de Administrare a Domeniului Public, Serviciul de Administrarea a Parcurilor și Zonelor Verzi, Grădina Zoologică Sibiu, Serviciul Evidența Persoanei și Cimitirul Municipal vor lucra în această dată.

Din 10 mai, atât serviciile Primăriei Sibiu, cât și Direcția Fiscală își vor relua activitatea conform programului normal.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat