Modificari trasee Tursib

Modificare pe traseul 10. Datorită lucrărilor de reabilitare a străzii Gh. Asachi, lucrări derulate de municipalitate cu finanţare BERD, începând de luni, 3 septembrie, autobuzele care circulă pe traseul 10, pe ruta Turnişor – Guşteriţa vor avea capătul de linie în Piaţa Iancu de Hunedoara.

 

Modificare pe traseul 18. Din data de 30 august, ora 12, datorită lucrărilor la reţeaua de apă care se desfăşoară pe strada Măgheranului, autobuzele de pe traseul 18 vor circula deviat după cum urmează: … str. Kogălniceanu – str.Kiev – str.Câmpului – str.Tractorului – str.Lutului – str.Ţiglari… si retur.

 

Revenire la orarele normale odată cu reînceperea cursurilor. Din data de 10 septembrie Tursib va reveni la orarele obişnuite de circulaţie, odată cu reînceperea şcolii şi încheierea perioadei de vacanţe. La orele de vârf se vor introduce pe traseele aglomerate, în funcţie de necesităţi, câte două autobuze, pentru a satisface astfel nevoile sporite de transport. Noile pliante cu programele vor putea fi achiziţionate de la chioşcurile Tursib începând de luni, 3 septembrie.

 

 

Mirela Gligore

Şef Serviciu de Presă şi Comunicare

Primăria Municipiului Sibiu

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat