Moşul bate la uşă. Pe bani

Dacă vreţi să le faceţi o surpriză celor mici, puteţi apela la un Moş de ocazie. Oferte sunt pe alese

Dacă vreţi să le faceţi o surpriză celor mici, puteţi apela la un Moş de ocazie. Oferte sunt pe alese

Cum nu poate exista Crăciun fără un Moş desprins parcă din poveste, ofertele pentru moşii de închiriat au invadat şi anul acesta anunţurile de mică publicitate. De la „moşi“ tineri, bătrâni, cu reni sau fără, la cântăreţi sau buni actori, anul acesta aveţi de unde să-l alegeţi pe cel mai convingător.

Pentru sibienii care încă mai cred în Moş Crăciun sau cei care vor să le ofere copiilor sărbători de neuitat, anunţurile de mică publicitate s-au umplut zilele acestea de „moşi“ de închiriat. „Fă o bucurie copilului tău, transformând-o în cea mai frumoasă amintire din viaţă lui!

Întâlnirea cu Moş Crăciun, care-i dăruieşte cadourile visate! Contactează-l pe Moşu şi stabileşte data şi ora la care să sosească în casa ta, aducând multă… multă bucurie“, sună unul dintre anunţurile postate de Iannis, care promite o întâlnire cu îndrăgitul bătrân contra sumei de 60 de lei. Negociabil.

 

 

Preţ negociabil

 

Oferte sunt şi pentru grădiniţe, şcoli sau firme, iar costurile pornesc de la 100 de lei, în funcţie de numărul de personaje şi scenariu întâlnirii cu Moş Crăciun. „Moşul vine cu costumul şi sacul, voi, părinţii, doar cu jucăriile pentru cei mici. Să le aducem celor mici plăcerea de a se bucura de cadouri, oferite chiar de Moşul Crăciun! Oferta este valabilă pentru grădiniţe, şcoli şi case private la 100 de lei negociabil”, promite alt anunţ.

 

Poveşti cu reni şi spiriduşi

 

O altă trupă de actori propune în acest an un spectacol complet cu Moş, spiriduşi şi chiar reni. „Oferta noastră cuprinde doua variante, prima de 100 de lei cu Moş Crăciun şi a doua de 200 de lei cu trei personaje, Moş Crăciun, spiriduş şi ren. În cazuri mai speciale, facem şi reduceri pentru cele trei personaje, la 100 de lei. Cei interesaţi pot face programări, pentru că avem deja cinci cereri în seara de Crăciun, atât de la grădiniţe, cât şi de la familii”, explică Doru Herţoiu, managerul companiei artistice „Ceata lui Piţigoi“. Pentru cei care vor să imortalizeze momentul sosirii Moşului mult aşteptat, la cerere ajutoarele Moşului pot fotografia sau filma întâlnirea: „Ce surpriză poate fi mai frumoasă decât un Moş Crăciun care să bată la uşa casei tale? Noi vă putem oferi acest serviciu cu un Moş Crăciun adevărat însoţit, la cerere, de o Crăciuniţă. Tot la cerere, putem să fotografiem şi să filmăm evenimentul. Oferta este valabilă pentru grădiniţe, şcoli, firme şi persoane particulare. Preţurile încep de la 150 lei. Detalii pe www.foto-video-evenimente.ro“.

 

Şi pentru cei mari

Moşi de închiriat nu se adresează însă numai celor mici, ci tuturor celor care mai cred încă în spiritual Crăciunului, indiferent de vârstă. „Ho, ho, ho! Sărbătorile de Crăciun se apropie şi Moşul pregăteşte surprize pentru toate vârstele. Una din acestea este formaţia instrumentală de suflători «Trubadurii lui Moş Crăciun» alcătuită din şase moşuleţi care interpretează colinde, împart cadouri şi întreţin atmosfera de sărbătoare”, sună un alt anunţ. Distracţia pentru cei mari costă un pic mai mult. „Avem două trompete, doi tenori, un bass şi un saxofon şi interpretăm cântece de Crăciun, colinde româneşti şi internaţionale. În anii trecuţi am cântat pe stradă, iar anul acesta ne-am gândit să facem ceva în mod organizat. La cerere putem împărţi şi cadouri. Oferta porneşte de la 300 de lei, însă ne adaptăm la faţa locului în funcţie de cereri”, explică Istvan.

 

Moş Crăciun umanitar

Crucea Roşie, filiala Sibiu, rămâne şi anul acesta singurul loc de unde părinţii îl pot închiria pe Moş Crăciun şi totodată să ajute un copil sărac. Pentru familii, tariful este de 75 de lei, iar pentru grădiniţe, şcoli sau firme, de 150 de lei. Toţi banii strânşi în urma acestui proiect vor fi folosiţi în viitoarele acţiuni umanitare şi activităţi ale organizaţiei. Moşul de la Crucea Roşie poate fi găsit la numărul de telefon 0269-217.646 sau 0734-449.942.

 

 

Doru HERŢOIU | manager companie artistic

 

„Avem un spectacol interactiv cu costume şi muzică ascunsă în haine, iar totul de desfăşoară pe baza unui scenariu de poveste cu mai multe variante, una solemnă şi alta amuzantă. În funcţie de cerinţele părinţilor şi de reacţiile copiilor, povestea poate fi adaptată.“

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*