Municipalitatea a prelungit programul la ghișee pentru înregistrarea autovehiculelor

Modificări în programul de lucru al Direcției Fiscale Sibiu!

Direcția Fiscală Locală prelungește programul la ghișee pentru înregistrarea autovehiculelor, sediul de pe strada Turismului fiind singurul punct unde este disponibil acest serviciu. Decizia a fost luată în contextul numărului mare de contribuabili care doresc să înregistreze autovehicule și pentru a reduce timpul de așteptare la ghișee, explică reprezentanții municipalității, într-un comunicat.

Astfel, noul program pentru înregistrarea autovehiculelor este:

· de luni până vineri, între orele 8 – 15.15,

· vineri, între orele 8 – 12.

În sediul din Piața Mare nu se vor mai încasa taxe și impozite timp de o lună. Direcția Fiscală locală s-a mutat din 11 martie pe strada Turismului, dar în sediul central al Primăriei din Piața Mare au rămas deschise două ghișee la care se încasau în continuare taxe și impozite. În contextul pregătirii acestei clădiri pentru găzduirea summitului UE, și aceste două ghișee vor fi mutate din acest sediu începând de mâine, 15 aprilie. Acestea vor reveni în clădire după data de 9 mai.

Plata în numerar a impozitelor se poate face la ghișeele Direcției Fiscale din sediul de pe strada Turismului, la cele din sediul Primăriei de pe bulevardul Victoriei și la ghișeele oficiilor poștale din oraș. La acestea se adaugă plata electronică pe platforma e-administrație sau prin instrumentul Xpress de pe www.sibiu.ro, prin robotul de la băncile BRD și BCR, ori prin virament bancar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*