Ingrediente: muşchi de vită, 100 grame de brânză gorgonzola, 150 grame de smântână vegetală, 200 grame de orez prefiert, 150 grame de ciuperci fresh tăiate, o ceaşcă supă de pui, ulei de măsline, sare şi delikat.
Mod de preparare: Se încing două tigăi şi se adaugă ulei de măsline. Se prăjeşte carnea de vită în ulei de măsline încins. Peste ciuperci se adaugă orezul şi supa de pui.
Într-o tigaie încinsă se adaugă smântâna vegetală şi apoi brânza gorgonzola. Se amestecă până la omogenizare şi se adaugă un praf de sare. După ce sosul a stat 5 minute pe foc, se adaugă carnea de vită bine pătrunsă şi se lasă încă doua minute pe foc. Muşchiul de vită cu sos gorgonzola se poate servi cu cartofi natur, peste care se adaugă puţin pătrunjel.

Lasă un răspuns