Muzeul ASTRA, o victorie a normalității

Muzeul ASTRA revine la programul normal de vizitare, 8:00-20:00, începând de astăzi, 15 mai.

„Redeschiderea Muzeului ASTRA marchează pentru fiecare dintre noi faptul că, treptat, vom intra într-o etapă firească a lucrurilor, cu mențiunea că viața noastră trebuie în continuare să se adapteze prezentului”, a declarat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, care și-a confirmat participarea la eveniment.

Măsuri de siguranță

Pentru siguranța angajaților și a turiștilor, au fost montate panouri din plexiglas în zonele de casierii, la cele trei intrări în Muzeul ASTRA, distanțiere autocolante în zona de casierii și la intrări, au fost amenajate 6 puncte cu dezinfectant în zonele din apropierea casierilor și a toaletelor, au fost montate panouri informative cu normele sanitare și de distanțare socială recomandate de INSP și au fost realizate materiale video informative despre cum se poate efectua în siguranță o vizită la Muzeul ASTRA.

„Am ținut cont de reglementările în vigoare impuse de Ministerul Sănătății și INSP. De asemenea, am avut și avem în vedere și răspunsurile primite într-un chestionar online lansat de Muzeul ASTRA pentru vizitatori, cu privire la perioada de după starea de urgență. Vine o perioadă în care adaptabilitatea trebuie să stea în conștiința fiecărui om. Trebuie respectate 100% toate recomandările venite din partea specialiștilor și să avem multă grijă!”, a declarat Ciprian Anghel Ștefan, managerul general al Muzeului ASTRA.

Posesorii de abonamente de acces vor beneficia de o prelungire a valabilității acestora cu perioada echivalentă celei în care instituția a fost închisă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*