Muzeul Naţional Brukenthal, dublă distincţie Tripadvisor

tripadvisor

Muzeului Naţional Brukenthal îi sunt decernate două distincţii de către cel mai mare site de călătorii din lume: tripadvisor.com. Recenziile favorabile postate de călători aduc instituţiei cea mai înaltă distincţie – Travelers` Choice 2015/ Alegerea călătorilor în 2015, care este primită anual de mai puţin de 1 % dintre destinaţiile turistice listate pe acest website.
Intrarea Muzeului Naţional Brukenthal în topul Travelers` Choice este dublată de selectarea în top 3 al celor mai bine cotate muzee din România, fapt care vine să reconfirme succesul la public al instituţiei noastre.
Aceste două distincţii sunt acordate Muzeului la mai puţin de un an de la decernarea Certificatului de Excelenţă Tripadvisor.

În selectarea destinaţiilor culturale-turistice de top, Tripadvisor foloseşte un algoritm care ia în calcul calitatea, cantitatea şi actualitatea recenziilor, precum şi clasarea în indexul de popularitate de pe website. Pe tripadvisor.com, Muzeul Naţional Brukenthal a primit recenzii de la 140 călători, 69 dintre ei oferind calificativul Excelent, iar 45 – Foarte bine.
În comentarii recente postate pe website, vizitatorii apreciază Muzeul Naţional Brukenthal astfel:
-“Brukenthal este indiscutabil unul dintre cele mai bune muzee de artă din România. Am venit aici pentru expoziţia Dürer după Dürer şi ne-am bucurat să vizităm şi colecţia de artă europeană. ” – scrie un vizitator din SUA, pe tripadvisor.com
– “Una dintre cele mai bune experienţe culturale româneşti. Muzeul e pe lista obiectivelor ce trebuie vizitate.” – consideră Crina D.
– “Nu trebuie să îl rataţi dacă ajungeţi în Sibiu. Muzeul conservă şi prezintă foarte bine moştenirea lăsată de Samuel von Brukental. E o parte importantă a Sibiului, cu lucrări de artă extraordinare” – scrie Lumwal, din Bucureşti.
TripAdvisor este cel mai mare site de călătorii din lume cu peste 340 milioane de vizitatori unici pe lună, mai mult de 225 milioane de recenzii care acoperă 4,9 milioane destinaţii turistice, restaurante şi spaţii de cazare.

Parteneri media: Art Act Magazine şi Agerpres

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*