Muzeul Național Brukenthal vă invită la concurs

În cadrul proiectului „Brukenthal Contemporan: culoare și gust” nu se poate organiza în acest an o prezentare culinară cu public. Așadar, cei de la Brukenthal s-au adaptat practicilor de siguranță sanitară din ultimele luni și au gândit, împreună cu partenerul Gastro Rama, „meniul colorat la pachet”.

Meniul va conține:
Gustare: gazpacho de căpșuni, emulsie de mentă și crocant de burduf
Gustare: salată de frunze din gradină, brunoise de castraveți dulci-acrișori, păstrăv afumat, frunze de muștar, pudră de soc
Fel de bază: biscuit fraged cu brânză maturată, conopidă și ardei
Fel de bază: gris cu lapte, gălbiori, frișcă și polen crud
Fel de bază: tartare de vită, maioneză de praz, capere și ceapă murată, chips din pâine cu maia
Desert: papanași cu cireșe și crumble de fructe de pădure și sos de crețușcă

Astfel, în perioada 11- 14 iunie, Muzeul Național Brukenthal desfășoară un concurs prin care sunteți invitați să distribuiti postarea actuală a concursului de pe Facebook a proiectului „Brukenthal Contemporan: culoare și gust” invitând si prietenii.

Cei care doresc să se alăture, se pot înscrie la adresa de email alexandru_sb_ro@yahoo.com cu nume, prenume și număr de telefon.

40 dintre cei care se vor remarca prin creativitatea și impactul promovării, vor fi anunțați pe lista câștigătorilor în data de 15 iunie.

„Premiile constă într-un meniu plin de culoare și gust, alături de catalogul proiectului și vor putea fi ridicate de la Restaurantul Jules din Sibiu în data de 18 iunie a.c”, ne-a trasmis Alexandru Chituță, șef secție Marketing.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*