Ne luăm revanșa?

BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 18.00, la Sala Transilvania, duelul al doilea al seriei din semifinalele Ligii Naționale de Baschet, cu CSM CSU Oradea.

Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport 4.

foto: Cristi Cojocaru

După primul meci al seriei, disputat sâmbătă și pierdut de BC CSU Sibiu la 3 puncte, baschetbaliștii sibieni speră să își ia revanșa. ”Urmează un meci aproape de totul sau nimic, pentru noi. Este o serie în care noi suntem, oarecum, în aceeași postură: trebuie să câștigăm trei meciuri pentru a trece mai departe. Am pierdut primul pas  pe care îl puteam face spre finală. Suntem extrem de motivați să câștigăm de data aceasta. Trebuie să ne limităm greșelile pe care le-am făcut și din care ei au înscris puncte ușoare, trebuie să punem mai multă energie în apărare, trebuie să jucăm împreună mai mult ca și echipă cu adevărat valoroasă și determinată pentru a merge în finală. Dacă atitudinea va fi schimbată și vom pune mai multă presiune pe ei, probabil, de data aceasta, victoria va fi de partea noastră. Dacă însă nu vom face toate lucrurile acestea, iar ei vor avea în continuare aruncările deschise, fără presiune din partea noastră, ei vor avea din nou prima șansă. Sperăm să mergem la Oradea cu 1-1 și să aducem seria înapoi la Sibiu”, a spus antrenorul Dan Fleșeriu, înaintea partidei de astăzi.

Tichetele de acces pentru această partidă se mai pot achiziționa de la Sala Transilvania, cu o oră înaintea startului de partidă.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*