Nici nu batem, nici nu pierdem!

FC Hermannstadt a continuat seria partidelor amicale.

Formația sibiană a încheiat la egalitate încă o partidă de pregătire desfășurată în cantonamentul din Antalya. În cel de-al treilea meci, fotbaliștii sibieni au întâlnit formația kazahă Taraz.

Jucătorii din Kazahstan a deschis scorul încă din min. 25, iar Dandea a egalat în min. 78, din 11 metri. În ultimele minute, Taraz înscrie încă un gol, însă la 2 minute distanță Dandea egalează tot din 11 metri. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2. Echipa de start a lui Vasile Miriuță a avut următoarea componență: Căbuz – Nemanja, Dandea, Stoica, Petrescu, Tătar, Dâlbea, Offenbacher, Dumitriu, Tsoumou și Lendric. Pe parcursul meciului, au mai intrat: Moreira, Pîrvulescu, Acsinte, Blănaru, Company, Pamfile și Kuka.

Până la sfârșitul cantonamentului, FC Hermannstadt va mai disputa cel puțin un meci amical. Deocamdată, partida nu a fost perfectată.

Egal și cu polonezii

FC Hermannstadt a terminat la egalitate și meciul cu formația poloneză Pogon Szczecin, scor 1 – 1 (1-1). A fost cea de-a doua remiză consecutivă pentru formația sibiană. Primul gol a fost marcat de echipa adversă în minutul 11, dar Dumitriu a reușit să egaleze în min. 34, după centrarea lui Popovici. FC Hermannstadt a început în următoarea formulă: Căbuz – Nemanja, Dandea, Stoica, Company, Dalbea, Tătar, Dumitriu, Popovici, Tsoumou și Blănaru. În repriza a doua au evoluat: Niga, Company (Niță), Nemanja (Pamfile), Stoica (Pîrvulescu), Acsinte, Dandea, Moreira, Petrescu, Javzic, Offenbacher și Tsoumou (Lendric).


Cosmin PAL

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*