Nici un pas greșit! BC CSU Sibiu U16, calificată în semifinale

Juniorii Under 16 antrenați de Alexandru Rubint au reușit cinci victorii din cinci partide disputate, în cadrul turneului de clasificare U16 masculin, desfășurat la Șura Mică, și și-au asigurat calificarea în semifinalele Campionatului Național ce reunește cele mai bune 12 echipe din țară.

BC CSU Sibiu Under 16  a disputat vineri, sâmbătă și duminică, cinci meciuri în cadrul alături de LPS CSU Pitești, CSS Unirea Iași, LPS Bihorul 1 Oradea, U-BT 2 Cluj-Napoca și CS Phoenix Constanța. Elevii lui Rubint au reușit victorii pe linie și sunt ca și calificați în semifinalele campionatului național.

Rezultatele echipei noastre au fost:

  • LPS – CSU Pitești – CSU Sibiu: 38-70
  • CSU Sibiu – LPS Bihorul 1 Oradea: 66-45
  • CS Phoenix Constanța – CSU Sibiu: 51-90
  • CSU Sibiu – ACS U-BT 2 Cluj Napoca: 58-48
  • CSU Sibiu – CSS Unirea Iași: 55-39

”În urma rezultatelor din acest turneu, calificarea echipei noastre în semifinale este decisă, iar la următorul turneul al acestei faze vom ști exact și de pe ce loc. Ne dorim să fim tot pe locul I, pentru că ne va ajuta în semifinale să avem o grupă mai accesibilă. Meciurile din acest week-end au fost mai grele decât arată rezultatele, mai ales cu Clujul și cu Oradea, dar felicit echipa noastră pentru că s-a mobilizat exemplar și am reușit să terminăm pe loculI”, a declarat Alexandru Rubint, antrenorul BC CSU Sibiu Under 16.

Următorul turneu se va disputa în perioada 9-11 februarie, la Oradea.

Din lotul BC CSU Sibiu Under 16 fac parte: Oltean Alexandru, Suciu Vlad Andrei, Popescu Victor Andrei, Iakabos Robert, Vulcu Angelo, Talpoș Robert, Ilie Victor, Joandrea George Darius, Nicodin Adrian Marian, Bădilă Denis George, Antonie Alin Andrei, Oprișiu Robert, Gavrilă Sebastian, Mureșan Tudor și Cerbu Cristian.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*