Nicu Ştefănuţă îşi deschide biroul de europarlamentar la Sibiu

Europarlamentarul USR – Renew Europe Nicolae Ştefănuţă anunţă deschiderea primului său birou europarlamentar, pe 1 noiembrie, la Sibiu.

Evenimentul va fi marcat printr-o conferinţă de presă ce va avea loc, începând cu ora 11, la sediul din str. Turnului nr. 12, la care vor participa Nicolae Ştefănuţă, vicepreședinta Renew Europe, Katalin Cseh (Ungaria), europarlamentarul Moritz Korner (Germania) şi Adrian Echert, preşedintele USR Sibiu.

„Sibiul european va avea o nouă punte de legătură cu instituţiile europene. Îmi doresc ca datorită biroului europarlamentar pe care îl deschid, sibienii să-şi conştientizeze drepturile europene şi să capete o platformă de a lupta pentru ele, iar tinerii să fie mai bine informați cu privire la oportunitățile europene care li se deschid”, a declarat Ştefănuţă.

Nicolae Ştefănuţă este vicepreşedinte al Uniunii Salvaţi România şi a fost ales europarlamentar pe lista Alianţei USR PLUS pe 26 mai 2019. Este vicepreședinte al delegației pentru relațiile cu Statele Unite şi membru al Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară şi al Comisiei pentru Bugete a Parlamentului European.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*