Ninge cu amenzi, se scutură permise

Polițiștii rutieri sibieni au reținut, ieri, nouă permise de conducere și au aplicat, în total, 50 de sancțiuni, în valoare de 9.000 de lei.

„În această perioadă, principala preocupare a polițiștilor rutieri o constituie prevenirea producerii de evenimente rutiere soldate cu victime, evenimente generate de condițiile meteo dificile. Cu toate acestea, o importanță deosebită este acordată și prevenirii și combaterii oricăror încălcări ale codului rutier care ar putea avea drept rezultat vătămarea corporală a participanților la trafic”, susține Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.

Ieri, nouă șoferi s-au ales cu dreptul de a conduce suspendat, după ce trei dintre ei nu au acordat prioritate pietonilor, iar șase s-au angajat în efectuarea manevrei de depășire neregulamentară.

Acțiunile polițiștilor continuă și azi, concentrate pe neacordarea de prioritate pietonilor și autovehiculelor. „Activitățile se desfășoară în întregul județ, având drept obiectiv conștientizarea participanților la trafic cu privire la riscurile la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere”, a precizat Welter.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*