Noi lucrări de reparaţii. Atenţie! Strada Avram Iancu se închide pentru reparaţii

str Avram Iancu 1 str Avram Iancu 2De marţi, 28 iulie se închide strada Avram Iancu pentru reparaţii. În perioada 28 iulie – 14 septembrie această stradă se va închide complet traficului pentru lucrări de reparaţii ale carosabilului şi trotuarelor. Contractul prevede înlocuirea bordurilor, precum şi înlocuirea stratului de asfalt de pe trotuare şi de pe carosabil.

Trei străzi din cartierul Valea Aurie intră în reparaţii ample. Străzile Agârbiciu, Crinţ şi Sibiel intră din această săptămână în reparaţii, lucrările urmând să fie executate sub trafic. Până la sfârşitul lui septembrie, constructorul contractat de Primăria Sibiu va înlocui bordurile, stratul de asfalt de pe trotuare şi va turna un strat de asfalt pe carosabilul amenajat în prezent cu beton.

Lucrări la reţelele de gaz pe patru străzi. Societatea deţinătoare a reţelelor de gaz a obţinut avizul Comisiei de Circulaţie pentru lucrările de înlocuire a conductelor de gaz pe străzile Petrila (23 iulie – 23 septembrie), Azilului (24 iulie – 23 septembrie), Ţiglarilor (27 iulie – 31 octombrie) şi Calea Turnişorului (27 iulie – 31 octombrie). Avizul emis prevede execuţia lucrărilor sub trafic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*