Noi sensuri giratorii la podul Peco

S-au conturat sensurile giratorii de la Podul Peco. O serie de lucrări la străzi la sfârşit de săptămână

Sensurile giratorii de la podul Peco de pe Şoseaua Alba Iulia sunt deja conturate cu elemente din plastic. Semaforizarea de la intersecţia Şoselei Alba Iulia cu strada Maramureşului şi cea cu strada Autogării au fost desfiinţate, circulându-se conform regulilor aplicabile în sensurile giratorii. În următoarele zile DPC va executa lucrările de asfaltare a zonei noilor sensuri giratorii. Rugăm participanţii la trafic să dea dovadă de înţelegere, pentru asfaltare fiind necesară închiderea pentru scurte perioade de timp a traficului, pe porţiuni

 

Pe strada Avram Iancu va începe de luni, 1 octombrie, coborârea cablurilor electrice aeriene. Lucrarea aparţine societăţii deţinătoare a reţelei electrice şi va presupune săparea unui şanţ în trotuare pentru introducerea cablajelor. Lucrarea se va desfăşura pe tronsonul dintre Piaţa Mare şi strada Felinarului.

 

Strada Octavian Goga va fi închisă pe un sens la capătul dinspre strada Argeşului în zilele de 29 şi 30 septembrie. Închiderea este necesară pentru efectuarea lucrărilor de modernizare a reţelei de canalizare. În intersecţie se va putea totuşi pătrunde pe sensul dinspre strada Octavian Goga către strada Argeşului.

 

Lucrări de canalizare şi pe Bulevardul Mihai Viteazu. Constructorul va traversa acest bulevard în zona bisericii de la intersecţia cu strada Nicolae Iorga. Pentru executarea acestor lucrări este necesară devierea traficului pe celălalt sens, pe o porţiune a străzii, în zilele de 29 şi 30 septembrie. Se va lucra de asemenea la canalizare şi pe aleea din spatele blocurilor turn de pe Bulevardul Mihai Viteazu.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat