Nouă terenuri de vânzare

 

 

Municipalitatea a scos la vânzare trei loturi de teren în luna aprilie 2012, acestea fiind vândute în urma procedurii de licitaţie care a avut loc în data de 9 mai. Este vorba de trei loturi situate în cartierul Ştrand II, în zona străzilor Cornel Irimie şi respectiv Profesor Aurel Popa, cu suprafaţă de 308 mp, 272 mp şi respectiv 343 mp. Preţurile de adjudecare au fost cuprinse între 461 lei/mp şi 631 lei/mp astfel că suma totală încasată de municipalitate este de 483.813 lei, valoare ce nu include TVA-ul. Cele trei terenuri pot fi folosite pentru construcţia de locuinţe, conform prevederilor PUG-ului.

 

Patru loturi în Ştrand II

 

Patru terenuri situate în zona de case Ştrand II, cu suprafeţe de 270 mp, 298 mp şi respectiv două loturi cu suprafaţă de 277 mp, vor fi şi ele scoase la vânzare. Preţul de pornire fixat este de 451 lei/mp + TVA. Cei care doresc să participe la procedura ce urmează a fi organizată pot achiziţiona un caiet de sarcini la preţul de 500 de lei. Taxa de participare la licitaţie este de 1000 de lei, iar garanţia de participare este de 30% din valoarea terenului.

 

Două la Lacul lui Binder

 

În zona Lacul lui Binder, municipalitatea vrea să înstrăineze alte două terenuri, situate lângă imobilul cu numărul 101, suprafaţa acestora fiind de 957 mp şi respectiv 838 mp. Preţul de pornire pentru aceste loturi este de 64,52€/mp + TVA. Costul unui caiet de sarcini este de 500 de lei, taxa de participare la licitaţie este de 1000 de lei, iar garanţia de participare este de 30% din valoarea terenului. „Municipalitatea va anunţa datele de organizare a procedurilor de licitaţie după aprobarea procedurilor de către Consiliul Local”, a menţionat primarul Klaus Iohannis.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat