NTN-SNR Rulmenți, noul partener al BC CSU Sibiu

Primul investitor din Zona Industrială Vest, cel  care în urmă cu mai bine de 13 ani a început să producă la Sibiu rulmenți, vine alături de BC CSU. Țelul comun, acela de a obține performanță, de a se implica în comunitate și sprijinii sportul, dar și culorile galben-albastre, sunt cele care i-au determinat pe membrii board-ului de conducere să se alăture unei echipei sportive cu tradiție, așa cum este BC CSU Sibiu.

NTN-SNR RulmentiCu puțin timp înaintea debutului noului sezon competițional 2016/2017 și urmare a unei campanii intense de identificare de noi parteneri care să sprijine activitatea baschetbalistică a BC CSU Sibiu, conducerea Clubului și boardul NTN-SNR Rulmenți au ajuns să parafeze o colaborare pentru sezonul competițional 2016/2017 cu posibilitatea de prelungire. ”Compania NTN-SNR Rulmenți se află de 13 ani alături de clienții automotive, de partenerii și comunitate, onorându-și angajamentele de performanță față de salariați și economia locală. Deși invizibil în ergonomia unui autovehicul, rulmentul are rolul esențial de a asigura rotația, mișcarea, evoluția. Performanțele și inovațiile tehnice se nasc din aventura umană, din dorința de a depăși limite și bariere, din ambiția de a fi cel mai bun. Pentru că vrem să fim campioni în industria rulmenților ne alăturăm campionilor baschetului sibian, care au reușit să imprime spiritul de echipă întregii comunități locale. Alături de BC CSU Sibiu, NTN-SNR Rulmenți respiră baschet!”, a declarat Patrick Moleins, Director General NTN-SNR Rulmenți.

Parteneriat reuşit

BC CSU Sibiu mulțumește, pe această cale conducerii companiei pentru decizia de a se implica în sprijinirea și creșterea performanței echipei de baschet. „Suntem extrem de încântați de faptul ca o companie de top, cu tradiție, așa cum este NTN -SNR vine alături de noi. Parteneriatul cu această companie este parafat pe întregul sezon competițional și suntem convinși că împreună vom reuși să facem lucruri nemaipomenite. Îi mulțumesc domnului Patrick Moleins dar și grupului de oameni deosebiți cu care am avut plăcerea sa lucrăm la parafarea acestei înțelegeri, pentru toată deschiderea pe care ne-au oferit-o și pentru prietenia pe care au arătat-o față de culorile galben-albastre, culori care, iată, ne unesc. Sunt sigur ca nimic nu e întâmplător și sperăm ca acest parteneriat să fie de bun augur. Faptul că alături de BC CSU Sibiu vin companii străine puternice, precum NTN-SNR, certifică faptul că proiectul nostru este unul solid care merită sprijinit. NTN-SNR dovedește încă o dată că se implică în comunitatea în care se dezvoltă sprijinind proiecte de anvergură”, a declarat Horațiu Floca, director interimar CSU Sibiu.

Conducerea Clubului este în discuții și cu alți potențiali parteneri care și-au exprimat intenția de a susține proiectul BC CSU Sibiu, iar numele lor vor fi anunțate în următoarea perioadă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*