Nu se mai potolesc. Au dat etilotestul peste cap

Polițiștii au prins, de ieri până azi, trei șoferi care au dat etilotestul peste cap.

Conform IPJ, ieri la ora 16,00, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Alba Iulia de către un sibian în vârstă de 42 de ani.  Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. S-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot ieri, în jurul orei 20,30, pe raza comunei Marpod, polițiștii Postului de Poliție Marpod au depistat un conducător auto a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în Agnita, care a fost ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. S-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Azi, la ora 03,00, în localitatea Alțâna, a fost depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Testarea alcoolscopică a bărbatului în vârstă de 34 de ani, din Brădeni, a rezultat într-o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*