Număr impresionant de apeluri la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează azi 2590 persoane izolate și 362 persoane în carantină. În urma testării pentru COVID-19, 22 de persoane testate pozitiv și 242 de persoane testate negativ.

În ultimele 24 de ore, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat un număr impresionant de peste 150 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

Astfel membrii Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției au gestionat și răspuns eficient solicitărilor scrise sau telefonice ce au vizat date și informații privind măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, sprijinirea cetățenilor aflați în autoizolare, carantină sau izolare, etc.

De asemenea, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au răspuns, în ultimele 24 de ore, la 35 de solicitări la numărul de urgență 112, intervențiile fiind preponderent cazuri de natură medicală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*