O nouă ediție a festivalului Creative Buzz, în beneficiul copiilor din centrele de plasament

Dragostea pentru artă adună meșterii populari, dar și împătimiții de creații unice la cea de-a 12-a ediție a
festivalului handmade de la Sibiu, Creative Buzz, în perioada 2-4 iunie, locul de întâlnire fiind Piața Mică.Creative Buzz își așteaptă vizitatorii pe 2-4 iunie, zilnic, între 10.00 și 21.00, cu 45 de expozanți și artiști din toată țara. Sibienii se pot bucura de cumpărături, patiserie de casă, ateliere de creație pentru copii, demonstrații live și multă distracție.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii şi pentru cei dornici să participe la ateliere, explică organizatorii.
“Asociația De Poveste”, cauza socială susținută la această ediție, a apărut din dorința de a aduce
zâmbete pe fețele a peste 250 de copii, de a crea o lume mai bună și un viitor strălucit pentru ei.
„Cu ajutorul fondurilor strânse în cadrul festivalului handmade, ne propunem să organizăm ieșiri din centrele de plasament pentru copii și să acoperim o parte din costul materialelor folosite de voluntari ân cadrul activităților cu copiii”, au arătat organizatorii, într-un comunicat de presă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*