O tonă de deșeuri, arsă într-un incendiu în Sibiu

Pompierii militari din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns, în ultimele 24, unui număr de 35 de solicitări venite prin numărul de urgență 112.

Echipajele SMURD au intervenit pentru acordarea primului-ajutor medical calificat unui număr de 33 cazuri de natură medicală.

De asemenea, salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu au intervenit în cursul nopții, în municipiul Sibiu, Calea Cisnădiei pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o cantitate mare de deșeuri depozitată pe un teren viran.

Au ars aproximativ 1000 kg de deșeuri (mobilier, materiale plastice, etc). Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de utilizarea focului deschis în spații deschise. Nu au fost semnalate victime și nu a existat riscul propagării la vecinătăți.

Totodată, Detașamentul de pompieri Sibiu a intervenit, în cursul serii, în municipiul Sibiu, str. Frunzei pentru deblocarea ușii unui apartament. În interiorul acestuia a fost găsit un bărbat de 27 de ani decedat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*