Obiectivul lui Albes: victorie cu FCSB

AFC Hermannstadt joacă în deplasare la București, contra celor de la FCSB, într-o partidă care va încheia etapa a VIII-a a Ligii I.

În acest moment, bucureștenii antrenați de Toni Petrea ocupă locul 2 în clasament, cu 15 puncte obținute și o linie de trei victorii și o înfrângere în ultimele patru partide. De cealaltă parte, sibienii sunt pe locul 7, cu 10 puncte câștigate în acest sezon, două rezultate de egalitate și două victorii în ultimele 4 meciuri de Liga 1. Mijlocașul de bandă Stanley Elbers și fundașul lateral Claudiu Belu-Iordache sunt accidentați și vor fi indisponibili pentru acastă confruntare. De asemenea, Goran Karanovici și Soni Mustivar sunt incerți, din cauza unor accidentări mai vechi. Chiar și așa, antrenorul principal al echipei este optimist înaintea partidei care va avea loc luni seara pe Arena Națională.

„Obiectivul nostru este victoria! Întotdeauna înfruntăm meciurile cu gândul la victorie.  Nu avem altă mentalitate, în afara celei în care trebuie să câștigăm acest meci de pe Arena Națională împotriva unei echipe puternice. Cred că trebuie să înfruntăm toate meciurile cu o mentalitate de învingători. Respect FCSB foarte mult pentru că este o echipă cu mulți fotbaliști buni, o echipă care are o organizare foarte bună, dar avem și noi armele noastre pe care le vom folosi să câștigăm acest meci. Sunt sigur că vom avea nevoie de cea mai bună versiune a noastră, să jucam mai mult ca oricând ca o familie, să jucam mai mult ca oricând ca o echipă. Vorbim despre o partidă împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din țară. Anul acesta, FCSB a avut un sezon foarte bun, în care au marcat multe goluri. Practic, au pierdut un singur joc dacă nu luăm în calcul pe cele în care au avut cazuri de covid. Cred că Denis Man are un sezon incredibil, este o piesă foarte importantă acolo unde este cel mai greu în teren, ci anume în careul advers. Tănase este un fotbalist extrem de inteligent care, în afară de tot ceea ce generează în careu, în ultimii metri, este capabil să găsească constant alte spații noi. Este de necontestat faptul că în echipa pe care o are FCSB, nu doar acești doi jucători sunt importanți. Au mai mulți jucători de nivel înalt și, prin urmare, sunt capabili să joace fotbal de super calitate. Așa că va trebui să fim o echipă mai puternică și să concretizăm cu succes toate ocaziile pe care ni le vom crea”, a declarat Ruben Albes.

Meciul va avea loc mâine, 26 octombrie, de la ora 21, pe Arena Națională din București. Meciul se va disputa fără spectatori în tribune, în conformitate cu normele sanitare impuse de autorități pentru combaterea pandemiei COVID-19.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*