Oferta culturală la sfârșit de ianuarie

Luni, 21 ianuarie, BIS Teatru prezintă spectacolul „Cine pleacă primul pierde“, un spectacol despre reîntâlnirea dintre un el și o ea care s-au iubit în adolescență, despre răni închise și redeschise ani mai târziu, despre lucrurile pe care nu și le-au spus niciodată. Spectacolul îi are în distribuție pe Cristina Ragos și Dumitru Stegărescu și va avea loc la Atrium Cafe, Piața Mică nr. 16, de la ora 20.00.

CINE M-A văzut la Habitus se reinventează sub numele de ESTE Filmul de Miercuri și prezinta prima proiecție de anul acesta, comedia franțuzească „Trei surori adorabile“, regia Saphia Azzeddine și François-Régis Jeanne. Proiecția are loc miercuri, 23 ianuarie, de la ora 20.30, în Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.

Pentru cei mici, tot pe 23 ianuarie, are loc atelierul de creație „Căluțul lui Harap Alb“, la Teatrul Gong din Sibiu, coordonat de Claudia Benchea, de la ora 18:00. Atelierul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani și durează o oră și jumătate.

Joi, 24 ianuarie, la Cafe Wien, de la ora 18.00, are loc cea de a 10-a întâlnire „Serile Sibiului”, un eveniment realizat în cadrul proiectului „Cuvintele Sibiului”, organizat de Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu. Această primă întâlnire din acest an este dedicată cartografiei și îl are ca invitat pe dr. Andrei Nacu, cercetător în cadrul Institutului de Studii Socio-Umane al Academiei Române.

Tot joi, puteți vedea spectacolul „Îmi place cum miroși“, în regia lui Șerban Puiu, la Teatrul Național „Radu Stanca“, de la ora 19.00.

Vineri, 25 ianuarie, are loc o nouă reprezentație din „Nora” (de Henrik Ibsen), în regia lui Radu Nica. Spectacolul îi are în distribuție pe Diana Fufezan, Ofelia Popii, Adrian Matioc, Marius Turdeanu, Pali Vecsei și Karina Umbrich și are loc pe scena TNRS, de la ora 19.00.

Sâmbătă, 26 ianuarie, publicul sibian poate urmări spectacolul pus în scenă de Silviu Purcărete după „Așteptându-l pe Godot“, faimoasa piesă de teatru scrisă de Samuel Beckett, pe scena TNRS, de la ora 19.00.

Tot sâmbătă, cei mici sunt invitați la „Harap Alb“, în regia lui Gavriil Pinte, de la ora 11.00 sau 18.00, la Teatrul Gong.

Duminică, 27 ianuarie, sfârșitul de săptămână se încheie cum nu se poate mai potrivit cu spectacolul „Mărie, Mărie!”, un tribut adus Mariei Tănase, în regia Gabrielei Neagu, de la ora 19.00, la Teatrul Național Radu Stanca.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*