Ofertă de o zi: Wizz Air reduce cu 20% tarifele pe toate rutele, inclusiv pentru zborurile din Sibiu și Cluj

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai mare linie aeriană din România, reduce cu 20% tarifele pe toate rutele și zborurile pentru rezervările efectuate astăzi, 27 iulie, până la miezul nopții.

Toate rezervările de azi pentru zborurile WIZZ către oricare dintre cele 124 de destinații disponibile în rețeaua Wizz Air vor beneficia de reducerea de 20%. „Reducerea de 20% se aplică tarifelor cu taxele incluse, taxelor obligatorii și unui bagaj mic de cabină. Reducerea este validă doar pentru rezervări noi”, au precizat reprezentanții companiei, într-un comunicat de presă.
Wizz Air este cea mai mare companie aeriană din România și oferă 120 de rute spre 18 țări, de la 9 aeroporturi, asigurând conexiuni accesibile între țară și restul Europei, dar și destinații din afara continentului, atât pentru călători în scop de afaceri, cât și pentru turiști. Cele mai noi zboruri WIZZ vor începe în prima săptămână din august dinspre Cluj-Napoca spre Malaga și din Suceava, cel mai nou aeroport WIZZ în România, spre Milano Bergamo. Tot în august Wizz Air va demara operațiunile la baza din Sibiu, pe 19, cu patru noi rute de la Aeroportul Internațional Sibiu spre Nuremberg, Munchen, Memmingen în Germania, Milano Bergamo și Madrid, Sibiu devenind astfel cea de-a șaptea bază WIZZ în România.

wizzair0012_version_1

Angajamentul Wizz Air pentru țară a fost recent pus în evidență de adăugarea celei de-a cincea aeronavă Airbus A320 bazei de la Cluj-Napoca, aceasta urmând să asigure operațiunile pentru zborurile nou-lansate spre Doncaster Sheffield, Billund, Alicante, precum și pentru ruta internă spre București, care marchează o nouă etapă în transportul aerian intern în România.

Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air a declarat: “Suntem încântați să îi surprindem pe clienții noștri români cu o ofertă specială de 20%* (Summer Seat Sale Promo) și să oferim tarife și mai scăzute pasagerilor care călătoresc pe oricare dintre cele peste 450 de rute low-fare din rețea. Le recomandăm clienților să își rezerve cât mai repede biletele dorite deoarece această reducere de 20% se va termina la miezul nopții, pe 27 iulie”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*