Ofertele de vacanță în judeţul Sibiu vor fi promovate la cel mai important târg de turism național pentru marele public şi agenţii de turism

Consiliul Judeţean Sibiu şi Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu vor promova oferta turistică a judeţului Sibiu la Târgul de Turism al României, în perioada 13-16 noiembrie 2014, la Bucureşti

La standul Sibiului, vizitatorii vor primi diverse materiale de promovare generală a destinaţiei turistice, produse turistice la cheie pe cele cinci itinerarii culturale, oferte de servicii şi atracţii unicat pentru sezonul de iarnă: târgurile de Crăciun din Sibiu şi Mediaş, hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, Cetele de Juni din Mărginimea Sibiului, concertele de Anul Nou, Sărbătoarea Ignatului în Muzeul ASTRA, oferta de schi, distracţie şi spa în staţiunea Păltiniş.

Operatorii turistici şi cTarg de turism Bucurestiulturali — proprietari de structuri de cazare, alimentaţie sau agrement, ghizi şi agenţii de turism, organizatori de evenimente— sunt invitaţi să transmită ofertele pentru sărbătorile de iarnă şi alte pachete de servicii destinate agenţiilor de turism şi/sau turiştilor individuali în format electronic la adresa office@sibiu-turism.ro, sau să le depună în format tipărit pe str. G-ral Magheru nr. 14, Sibiu, camera 206, până în data de 11 noiembrie la ora 17.00.

Târgul de turism de la București oferă platforma de comunicare cu agențiile de turism și atrage aproximativ 30.000 de vizitatori, în cel mai important bazin generator de turiști din țară.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*