Oltenii, bătuți măr în Sala Transilvania

BC CSU Sibiu a învins, aseară, SCM U Craiova într-o atmosferă de vis, scor 108-90 (35 – 24, 19 – 22, 24 – 25, 30 – 19).

Înfrângerea din etapa trecută a fost un duș rece pentru baschetbaliștii sibieni, iar aseară ei au arătat cu totul altă față. Au condus tot meciul și, deși adversarul a avut momente în care s-a apropiat pe tabelă, de fiecare dată, echipa locală a dat replica și și-a conservat avantajul. Încurajați  frenetic de suporterii care au umplut Sala Transilvania, baschetbaliștii BC CSU Sibiu au luptat până în ultimul moment și și-au atribuit victoria.

”A fost un meci mai greu de cât o arată scorul, evident. În sfertul al treilea au reușit să vină peste noi și au făcut niște puncte. Am început destul de bine meciul, cel puțin în atac. Știam că este o echipă care este foarte greu de ținut sub media lor de puncte. Am reușit totuși să îi ținem sub media de 95 de puncte, i-am ținut la 90. Îi felicit pe jucătorii mei, pe câțiva dintre ei care sunt și accidentați și au făcut un efort să joace și până la urmă le-a ieșit jocul. Mă bucur că nu au căzut așa cum au făcut la Galați, în momentul în care cealaltă echipă era peste noi din punct de vedere mental, și sper ca aceasta să ne fie învățătură de minte că nu avem voie să renunțăm niciodată la luptă”, a spus Dan Fleșeriu, la finalul partidei.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Monyea Pratt 23p, Bogdan Popescu 20p, Tyler Laser 20p, Mirel Dragoste 15p, Marcel Davis 15p, Lawrence Kinnard 13p, Chris Cooper 2p.

În cadrul partidei, Auchan Sibiu, partenerul echipei sibiene, a oferit cadouri pentru 100 dintre cei mai micuți suporteri ai BC CSU Sibiu.

De asemenea, mai mulți suporteri au venit la meci cu ShoeBox, oferind Asociației We Help cadouri care vor ajunge la copiii din familiile defavorizate. Campania continuă și la meciurile următoare pe care BC CSU Sibiu le dispută, în această lună, pe teren propriu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*