Organizatorii suplimentează numărul biletelor pentru Concertul de Anul Nou de la Sibiu

Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR), organizatorul Concertului de Anul Nou de la Sibiu – „Serenade” – a decis suplimentarea numărului de locuri pentru ambele concerte, programate în 31 decembrie 2017 și 1 ianuarie 2018, la Sala Thalia.

Datorită interesului foarte mare pentru acest eveniment, numărul de locuri a fost suplimentat cu 50 pentru fiecare seară, acestea fiind disponibile online pe www.myticket.ro și www.entertix.ro.

Orchestra ICon Arts, alături de dansatori ai Teatrului de Balet din Sibiu, vor asigura în această ediție o altă noapte de neuitat, prin concertul „Serenade”. Ansamblul, alcătuit din 15 instrumentiști, membri ai Filarmonicii de Stat Sibiu, va concerta sub bagheta dirijorului Werner Dickel (Germania), revenit în Sibiu după o absență de peste 15 ani. „Sunt nerăbdător să mă întorc în Sibiu, după atât de mulţi ani şi să lucrez din nou în acest oraş minunat. Abia aştept să întâlnesc această nouă generaţie de muzicieni şi dansatorii companiei locale de balet“, a declarat Werner Dickel.

Coregrafia secvențelor de balet va fi semnată de Aleisha Sibhoun Prodea (Noua Zeelandă). Programul serii va cuprinde lucrări de Piotr Ilici Ceaikovski, Antonín Dvořák, Franz Schubert şi Edward Elgar.

Evenimentul face parte din seria de concerte anuale „Anotimpuri 2” desfășurate la Sala Thalia, din care Concertul de Anul Nou este evenimentul de vârf asociat sezonului de iarnă. „Anotimpuri 2” este o inițiativă a UCIMR, acțiune culturală co-finanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria municipiului Sibiu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*