Parodontopatia – oglinda întregului organism

85% din populația României suferă de această boală și astfel NU se indică inserția imediată a implanturilor dentare la pacienți care au pierdut dinții prin boala parodontală din cauza prezenței inflamației la osul alveolar.

Inflamația acestuia determină și recidiva bolii parodontale. Cauzele principale ale acestei boli sunt factorii microbieni, anomaliile dento-maxilare prin traumă ocluzală, obturații incorect tratate la nivelul marginilor gingivale ale dinților, lucrări protetice defectuos adaptate la parodonțiul marginal și, nu în ultimul rând, stresul prin tulburările de circulație și metabolism la nivelul local al gingiilor.

Deficitele  de oxigenare la nivelul celulei, precum și ph-ul acid, alături de deficitele de coenzima Q10 din componența fibrelor de colagen, încetinesc metabolismul local  prin îmbunătățirea circulației generale se obțin rezultate și la nivelul circulației periferice.

Magnetoterapia este una din remediile pe care le recomandăm alături de produse naturiste ganoderma. Miraculoasa ciupercă conține și germaniu organic ce mărește fluxul de oxigen la nivelul celulelor din componența parodonțiului.
Alături de tratamente de igienizare locală, detartraje și periaje profesionale, recomandăm pentru stoparea evoluției bolii și produsul injectabil Perisov.

Prevenția este necesară și astfel dorim să ne adresăm tuturor celor interesați care își doresc un zâmbet frumos!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*