Patru noi spectacole prezentate de TNRS

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu și BRD – Groupe Société Générale prezintă, în perioada 7 – 10 octombrie, în cadrul Microstagiunii BRD, patru dintre cele mai noi spectacole din repertoriul naționalului sibian. Două dintre acestea sunt premiere.

Iubitorii teatrului vor putea vedea: „Steaua fără nume”, regia Florin Coșuleț (7 octombrie), „Vara în care mama a avut ochii verzi”, regia Mariana Mihu-Plier (8 octombrie), „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” regia Andrei și Andreea Grosu (9 octombrie) și „Yvonne”, un spectacol de Botond Nagy (10 octombrie).

Cui i-e frică de Virginia Woolf, regia Andrei și Andreea Grosu, foto credit TNRS, Adi Bulboacă

Biletele pot fi cumpărate din agenția teatrală (str. Nicolae Bălcescu, nr. 17) sau online, de pe site-ul teatrului, la aceleași prețuri ca în agenție.

„Parteneriatul pe care îl avem cu BRD, această structură în spatele căreia sunt oameni importanți, pornind de la CEO-ul François Bloch până la oamenii cu care colaborăm direct, Flavia Popa – secretarul general, Cosmina Frîncu – partenerul direct, ne-a condus de-a lungul anilor, către o foarte puternică prietenie cu echipa BRD. Sunt toți oameni nu doar dedicați, dar cu viziune și pasiune și care au înțeles cât de importantă este misiunea culturii, educației și cercetării în zilele noastre, cât de important este pentru tinerii acestei țări și acestei lumi, pentru copiii noștri, ca drumul lor să fie eșalonat de valori, de modele, de ierarhii morale, de tot ceea ce înseamnă miracol, emoție, calitate. Vreau să le mulțumesc pentru că împreună putem visa, dar putem și concretiza aceste vise în proiecte palpabile”, a declarat Constantin Chiriac, director general al TNRS și președintele FITS.


Program Microstagiunea BRD 7 – 10 octombrie

· „Steaua fără nume”, regia Florin Coșuleț – 7 octombrie 2019, TNRS, Sala Mare – PREMIERĂ

· „Vara în care mama avut ochii verzi”, regia Mariana Mihu-Plier – 8 octombrie 2019, TNRS, Sala Studio – PREMIERĂ

· „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”, regia Andrei și Andreea Grosu – 9 octombrie 2019, TNRS, Sala Mare

· „Yvonne”, un spectacol de Botond Nagy – 10 octombrie 2019, TNRS, Sala Mare (spectacol în limba germană, cu traducere în limbile română și engleză)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*