Patru profesioniști în asistența socială din județul Sibiu, invitați de onoare la Ateneul Român

Marți, 19 martie, va avea loc Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, eveniment de înaltă ținută, devenit o tradiție pentru toți cei care activează în domeniul social.

Amfitrion al evenimentului de la Ateneul Român, din București, va fi, ca în fiecare an, Andreea Marin, ambasadorul excelenței în asistența socială din România.

Teodor Pădurean, director executiv al Fundației UCOS

Organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali (CNASR), cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale și aflat la a VI-a ediție, evenimentul recompensează performanța și excelența celor mai merituoși asistenți sociali, instituții guvernamentale și neguvernamentale, personalități și jurnaliști implicați în campanii sociale.

„Promotor al excelenței în asistență socială, județul Sibiu a participat și anul acesta cu 15 nominalizări la 10 categorii. După parcurgerea cu succes a etapelor de preselecţie, vot online și jurizare, comunitatea sibiană va fi reprezentată cu onoare la eveniment de patru finaliști,” a anunțat Valeria Guliman, președintele CNASR – Structura Teritorială a județului Sibiu.

Cei patru finaliști din Sibiu sunt:

  • Eugenia Stoica – asistent social practicant, angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu – Centrul de Îngrijire și Asistență Biertan, la categoria Premiul Asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijirii la domiciliu.
  • Daniela-Iosefina Balgarazan Rațiu – asistent social practicant, angajată a Primăriei orașului Tălmaciu – Serviciul Public de Asistență Socială, la categoria Premiul Asistentul social din domeniul asistentei sociale comunitare.
  • Lavinia Iagăr – asistent social principal cu aviz de liberă practică – cabinet individual de asistență socială, la categoria Premiul de excelență pentru promovarea profesie liberale de asistent social.
  • Teodor Pădurean – asistent social principal cu aviz de liberă practică, director executiv al Fundației ‘’Un copil, O speranță‘’ – la categoria Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat