Pe ritmul şlagărelor” cu zece dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi români

Adrian Daminescu, Dida Drăgan, Oana Sârbu, Daniel Iordăchioaie, Marina Voica, Cătălin Crişan, Adrian Enache, Carmen Trandafir, Natalia Guberna şi Gabriel Dorobanţu susţin duminică 14 decembrie 2014, la invitaţia Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, un concert maraton la Sibiu.

2013.11.30 Ziua muzicii romanesti de altadata (692)Evenimentul intitulat “Pe ritmul şlagărelor” va aduce pe scenă pentru publicul sibian, timp de trei ore, cele mai cunoscute melodii2013.11.30 Ziua muzicii romanesti de altadata (849) româneşti ale anilor ’80 – ’90 în interpretarea unora dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi români. Concertul va începe la ora 19:00, va avea o durată de trei ore şi va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu. Stela Popescu şi Alexandru Arşinel vor fi prezenţi de asemenea pe scenă, în calitate de gazde ale evenimentului.

Biletele pentru concertul “Pe ritmul şlagărelor” pot fi cumpărate de la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Parcul Tineretului, nr. 1 sau din secretariatul sălii de spectacol, Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, intrarea B, etajul 1. Costul unui bilet este de 10 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de 50% reducere. Pentru acest eveniment, biletele pot fi rezervate şi telefonic, la numărul 0269229627, urmând a fi achitate în seara spectacolului, cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

Pentru publicul care nu va reuşi să achiziţioneze un bilet la concertul maraton de duminică, organizatorii au decis transmiterea concertului şi LIVE pe internet. Evenimentul va putea fi urmărit LIVE la această adresă:http://new.livestream.com/Romania-Live-Events/RitmulSlagarelor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*