Percheziţii în nordul judeţului

Poliţiştii din Mediaş şi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş au efectuat 22 de percheziţii la angajaţii unei societăţi, bănuiţi că şi-ar fi însuşit şi ar fi comercializat importante cantităţi de motorină, pe care le aveau în gestiune.  17 persoane au fost conduse la audieri.

115310_1În cursul zilei de luni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mediaş şi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş au efectuat 22 de percheziţii în municipiul Mediaş, în oraşul Dumbrăveni şi în comuna Brateiu, la persoane bănuite că au traficat combustibil din gestiune.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brateiu, de la Poliţia Oraşului Dumbrăveni şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi aproximativ 500 de litri de motorină.

„În fapt, din cercetări a reieşit că, în perioada iunie – noiembrie a.c., cei în cauză, angajaţi ai unei societăţi, şi-ar fi însuşit şi ar fi comercializat cantităţi de combustibil pe care le aveau în gestiune.”, se arată într-un comunicat emis de Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracţională urmează a fi stabilit în urma administrării probatoriului.

17 persoane au fost conduse la audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*