Peste 2.000 de locuri de muncă, oferite la Târgul de Cariere

Peste 45 de companii şi organizaţii oferă 2.000 de locuri de muncă la Târgul de Cariere, care va avea loc la Sibiu, în perioada 17-18 octombrie. 

„Anul acesta, cele mai multe locuri de muncă aduse de angajatori la Târgul de Cariere Sibiu sunt în domeniile IT, Retail, Industrie şi Automotive, Software Development şi Servicii Clienţi. Asta nu înseamnă că vor fi neglijate şi celelalte specializări”, a declarat PR managerul Târgului de Cariere, Ioana Oros, pentru Agerpres.

Conform acesteia, se caută, printre altele, project manageri, şefi de magazin, controlori financiari, graphic designeri, proiectanţi, specialişti recrutare, specialişti transporturi, tehnicieni, editori video, consultanţi vânzări, manageri de produs, operatori pe calculator, cercetători de piaţă, dezvoltatori web, contabili, analişti de business, manageri de achiziţii, specialişti marketing, solution architects.

„Marţi şi miercuri îi aşteptăm la Târgul de Cariere pe sibienii care sunt în căutare de noi oportunităţi în diverse domenii de activitate, căci evenimentul va reuni angajatori din aproape toate industriile. Sunt disponibile peste 2.000 de joburi. Târgul e deschis marţi şi miercuri de la 10,00 la 17,00″, a spus Ioana Oros.

Două companii vor aduce la Târgul de Cariere de la Sibiu o cutie de viteze, iar marea provocare este, potrivit organizatorilor, asamblarea ei în doar zece minute. Este vorba de o cutie de viteze de ultimă generaţie cu nouă trepte, iar concurenţii care obţin timpul cel mai bun şi fac asamblarea corect vor fi premiaţi.

Una dintre atracţiile ediţiei din acest an a târgului va fi zona unde se va putea explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei. „VR Zone va fi, cu siguranţă, una dintre atracţiile evenimentului, iar toată lumea va avea acces la această tehnologie”, a precizat Oros.

Cei prezenţi se vor putea bucura şi de zona de gaming, unde vor avea la dispoziţie jocuri arcade, tot aici organizându-se şi o serie de concursuri.

La Târgul de Cariere va fi amplasat şi Standul de Demisii, locul unde candidaţii vor putea decide dacă jobul actual este cel potrivit pentru ei şi unde vor beneficia de consiliere profesională.

Toţi participanţii care ajung la Târgul de Cariere Sibiu vor primi un talon de tombolă, cu ajutorul căruia se vor putea, apoi, înscrie la un concurs, premiul constând într-un voucher de cumpărături de 500 de euro.

Târgul de Cariere Sibiu va avea loc în perioada 17 – 18 octombrie, la Hotel Ramada.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*