Piano Rocks schimbă macazul!

Proiectul Piano Rocks se bucură și anul acesta de un interes extraordinar din partea publicului sibian: peste 80% din biletele puse în vânzare au fost epuizate.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 14 iulie, la Sala Thalia, cu începere de la ora 20.

Piano Rocks V vine cu o provocare atât pentru artiști, cât și pentru public. Pe scenă nu va urca doar un solist vocal, ci o întreagă formație: Antract. Totodată, pianista Monica Florescu a propus altă schimbare în formatul din acest an al proiectului, prin includerea unei secvențe din muzica clasică. O improvizație din partea I a Concertului pentru pian și orchestră în re minor de J.S. Bach va putea fi ascultată de către spectatori în prima parte a programului.

Monica Florescu

Teatrul de Balet Sibiu este – și în acest an – reprezentat în proiect. Dansatorii Ayaka Nagai și Marco Palamone vor dansa pe o coregrafie semnată de Aleisha Gardner.

Biletele pentru concertul Piano Rocks sunt disponibile online pe www.kompostor.ro. Preţul unui bilet este de 30 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii vor beneficia de o reducere de 50 la sută din preţul biletului.

În direct pe internet

Sala Thalia se dovedește și anul acesta neîncăpătoare, motiv pentru care organizatorii au decis transmiterea lui în direct pe internet. Astfel, spectacolul va putea fi urmărit gratuit pe: enjoytv.ro, canalul Enjoytv Romania de pe YouTube și facebook.com/PianoRocksSibiu.

Piano Rocks, ediția a V-a, este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria municipiului Sibiu. Proiect cofinanțat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*