Plângere penală împotriva medicului care a scris că la Spitalul Militar există un caz de coronavirus

O plângere penală a fost formulată împotriva medicului care a scris că la Plângere penală împotriva medicului care a scris că la Spitalul Militar există un caz de coronavirus există un caz de coronavirus.

„În urma unor informații false transmise în mediul online de către o angajată a Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu, privind existența unui caz COVID-19 în spital și a unor acuzații referitoare la o presupusă lipsă de dotare cu echipamente de protecție, a fost formulată și înaintată o plângere penală împotriva acesteia”, este mesajul Spitalului Militar.

Prefectul Mircea Crețu ceruse verificări după ce în mediul online au apărut informații potrivit cărora la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu este internat un pacient care are simptome de coronavirus și că lipsesc echipamentele de protecție.

În urma anchetei s-a stabilit că pacientul în vârstă de 72 de ani care s-a prezentat la CPU – Spitalul Militar de Urgență Sibiu în 21 martie avea pneumonie cronică acutizată, deci nu era suspect.

Discuțiile aprinse au apărut după ce un medic a scris un comentariu pe pagina președintelui Klaus Iohannis și spunea că la Spitalul Militar nu sunt echipamente de protecție, cu toate că există deja un caz de coronavirus.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*