PLUS, în căutare de candidați pentru alegerile locale

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, s-a aflat sâmbătă la Sibiu, pentru întâlnirea birourilor de conducere a filialelor județene PLUS din regiunea Centru.

A fost prima ședință comună a membrilor birourilor județene cu președintele partidului și cu coordonatorii regionali. Aceasta a marcat încheierea fazei de organizare și structurare a partidului la nivel local, prin alegeri ale liderilor și organismelor de conducere ale comunităților locale și filialelor județene.

În perioada următoare, în paralel cu campania electorală pentru alegerile prezidențiale, cei de la PLUS se vor pregăti pentru organizarea Convenției Naționale, la care vor fi aleși noii coordonatori regionali, Consiliul Național și președintele partidului.

La conferința de presă organizată la Sibiu, Cioloș a prezentat președinții aleși ai filialelor județene, stadiul pregătirii pentru alegerile locale din 2020 și principalele direcții prevăzute în programul politic al partidului, document care va fi supus dezbaterii interne și apoi aprobat în Convenția Națională.

„În săptămânile care vin, vom accelera procesul de înscriere a candidaților pentru alegerile locale, pe care vrem să-i prezentăm cetățenilor români, candidați care să participe în dezbaterile publice și încurajăm pe această cale cât mai mulți oameni, atât dintre cei care s-au înscris deja în partid, în PLUS, dar și dintre cei care vor să dea o mână de ajutor la nivel local și să se implice, să facă pasul spre politică și să își înscrie candidatura pentru alegerile locale care vor avea loc anul viitor”, a declarat Cioloș.

În prezent, filiala județeană PLUS Sibiu are 340 membri și 21 de organizații locale înființate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*