PNL şi USR vor organiza, la Sibiu, un miting de susţinere a lui Klaus Iohannis

PNL şi USR vor organiza un miting de susţinere a preşedintelui Klaus Iohannis, la Sibiu, până la finalul acestei luni, a anunțat prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan.

„PNL a anunţat deja un plan de mobilizare în teritoriu cu privire la posibilitatea organizării unui referendum. Mai mult decât atât, am discutat cu domnul Barna (preşedintele USR n.r.) ca în momentul în care aici, la Sibiu, PNL va organiza un miting, să ni se alăture şi reprezentanţii USR şi, de asemenea, reprezentanţi ai societăţii civile, pentru că este foarte important să plece un mesaj de determinare din partea tuturor sibienilor şi dacă se poate şi din partea tuturor românilor din celelalte oraşe reşedinţă de judeţ, că sunt foarte mulţi care se opun acestui plan distructiv al PSD. La Sibiu facem pregătirea pentru acest miting în viitorul apropiat. (…) M-am bucurat să primesc un răspuns favorabil din partea preşedintelui USR, Dan Barna”, a spus liderul PNL Sibiu, într-o conferinţă de presă.

Turcan apreciază că cei care vor demiterea preşedintelui Klaus Iohannis sunt „oameni cu comportament de crimă organizată”, care sunt preocupaţi să-şi salveze „propria piele”. „Oamenii se întreabă de ce PSD se ocupă de demiterea preşedintelui, de ce vrea să controleze Justiţia, de ce şi-a pus în cap să scoată România de pe harta ţărilor democratice. Unul dintre răspunsuri este zdrobitor! Ţara nu este guvernată, ci este marcată de o incompetenţă crasă, acoperită de cinism şi preocupare directă pentru a-şi salva propria piele din partea unor oameni cu comportament de crimă organizată”, a declarat Raluca Turcan, ieri, într-o conferinţă de presă, citată de Agerpres.

Raluca Turcan îi solicită preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să demisioneze din fruntea partidului şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. „Solicit public de aici, de la Sibiu, şi în numele PNL, două lucruri: demisia domnului Liviu Dragnea, care, în mod evident, pe zi ce trece, face tot mai mult rău României. Liviu Dragnea nu se califică pentru a ocupa a treia poziţie în statul român, Liviu Dragnea nu se califică pentru a fi preşedintele celui mai mare partid aflat la guvernare (…). Solicit public tuturor parlamentarilor care s-au convins cu fiecare zi că această guvernare Dragnea – Dăncilă dăunează grav României să voteze moţiunea de cenzură”, a mai spus parlamentarul liberal.

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*