Poliția a descins într-o tabără din Păltiniș. Cu pliante!

Polițiștii structurilor de rutieră și prevenire și-au dat întâlnire cu copiii taberei sociale „Povești pentru suflet” din Păltiniș.

Săptămâna trecută, polițiștii sibieni au împărtășit sfaturi eficiente de prevenire a implicării copiilor în fapte cu caracter antisocial și de prevenire a victimizării lor prin accidente rutiere.

Copiii taberei sociale și-au însușit regulile de circulație, recomandările de petrecere a timpului în siguranță, la școală, acasă sau la joacă și au înțeles că orice activitate periculoasă la care participă poate avea consecințe nedorite asupra lor și a celor din jur.

De asemenea, copiii au fost instruiți cu privire la utilizarea apelului unic pentru situații de urgență 112 pentru a conștientiza faptul că apelarea acestui număr nu reprezintă un joc, ci determină siguranța persoanelor care chiar au nevoie de intervenția poliției, ambulanței sau pompierilor.

Tabăra „Povești pentru suflet” a fost inițiată de Arhiepiscopia Sibiului în parteneriat cu Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu, Direcția Județeană de Tineret și Sport Sibiu, Biblioteca Astra și Inspectoratul de Poliție al județului Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*