Poliția Mediaș reia eliberarea certificatelor de cazier. La IPJ Sibiu reîncepe programul cu publicul

Poliția Municipiului Mediaș reia de azi activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar și a certificatelor de integritate comportamentală.

Programul de lucru este următorul:

  • Miercuri și joi: 1000 – 1200

Tot de azi, se reia activitatea de relații cu publicul și a Serviciului Arme, Explovizi, Substanțe Periculoase desfășurate la reședința I.P.J. Sibiu, conform următorului program:

– Luni – vineri: 1000 – 1200;

– marți și joi: 1400 – 1600.

Persoanele care se vor prezenta la ghișeele pentru relații cu publicul vor respecta măsurile adoptate în contextul situației epidemiologice din România pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu coronavirus și regulile de distanțare socială, fiind obligatorii purtarea măștii și a mânușilor și triajul epidemiologic, procedura constând în controlul temperaturii vizitatorilor la punctele de control acces în incinte, nefiind permisă intrarea persoanelor a căror temperatură corporală depășește 37,3  C.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si vă asiguram de întreaga noastră disponibilitate în soluționarea cererilor dumneavoastră. Nu în ultimul rând, vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere”, transmite Poliția.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*