Predoiu nu se amestecă în desemnarea candidatului pentru Primăria Sibiu

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, preferă să nu impună „de la centru“ nici un candidat în perspectiva alegerilor pentru Primăria Sibiu.
Întrebat, dacă are vreo recomandare de candidat, Predoiu a afirmat că preferă să nu se amestece în chestiunile interne și că Raluca Turcan și Mircea Cazan, cei doi copreședinți locali, vor decide cine e potrivit. „Eu nu vreau să cad în plasa de a mă erija în atotștiutor. Unul dintre avantajele pe care PNL le prezintă în acest moment, prin opoziție cu PSD, este lucrul în echipă și cel specializat. Fiecare are un rol în această echipă. Eu am primit rolul- alături de colegii mei -să coordonez elaborarea programului de guvernare, planurile de acțiune pe fiecare minister. Alți colegi au rolul de a negocia, eventual, o nouă majoritate. Alți colegi au elaborat moțiunea de cenzură, iar ceilalți s-au ocupat de selecția candidaților. În plan local, sunt copreședinții care privesc în perspectivă către alegerile care urmează, cele locale și generale. Cred că asta va fi una dintre cheile succesului nostru în guvernare“, a răspuns liderul liberal, vineri, într-o conferință de presă susținută la sediul PNL Sibiu.

Cătălin Predoiu, alături de copreședinții PNL Sibiu - Raluca Turcan și Mircea Cazan

Cătălin Predoiu, alături de copreședinții PNL Sibiu – Raluca Turcan și Mircea Cazan

În ultimele două cicluri electorale, PNL Sibiu nu a desemnat un candidat propriu la Primăria Sibiu și l-a susținut pe Klaus Iohannis, însă copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a dat de înțeles că organizația județeană va avea un pretendent pentru fotoliul de primar la următoarele alegeri locale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*