Prefectul Sibiului, despre summit: „Vom face față cu CELERITATE! Să ferească Dumnezeu să fie vreun incident nedorit”

Prefectul Adela Muntean crede că Sibiul va putea face faţă organizării Summit-ului UE din 9 mai, făcând apel la unitate, pentru că acest eveniment este „o carte de vizită pentru România”.

Adela MUNTEAN

„Am încredere că Sibiul se va descurca şi va face faţă şi cu structurile şi cu administraţia locală. Până la urmă, trebuie să dăm mâna, pentru că este o carte de vizită pentru România, nu numai pentru Sibiu, Summit-ul acesta. Cu bune, cu mai puţin bune, eu zic că vom face faţă cu celeritate. Mi-aş dori ca după aceste zile de Summit să lăsăm o impresie bună toţi, indiferent cum ne numim sau de ce culoare suntem sau ce limbă vorbim. Să lăsăm o impresie bună de unitate şi o carte de vizită şi pentru Sibiu, pentru că aici se va scrie istoria, nu doar pentru Sibiu, pentru România”, a spus prefectul Adela Muntean, astăzi, citată de Agerpres.

Potrivit acesteia, săptămânal au loc şedinţe la Prefectura Sibiu, cu cei de la Poliţie, Jandarmerie şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a pune la punct detalii legate de organizarea Summit-ului UE.

Muntean se declară optimistă, sperând să nu se producă vreun incident în timpul Summit-ului UE. „Mă rog la Dumnezeu să fie bine. Să ferească Dumnezeu să fie vreun incident nedorit”, a afirmat prefectul sibian.

În 9 mai 2019, municipiul Sibiu va fi, pentru o zi, capitala politică a Uniunii Europene, aici urmând să se reunească şefii de stat şi de guvern din UE.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*