Pregătiți pentru premiera din această seară

După ce şi-au etalat graţia şi expresivitatea în faţa timişorenilor în debutul turnelui din România iar aseară au prezentat celor aproximativ 1800 de clujeni prezenți la Opera Română un nou spectacol din repertoriul Teatrului de Balet pe gheață din Sankt Petersburg, balerinii ruși sunt pregătiți pentru o noua premieră. De data aceasta vor susține pentru prima dată un spectacol de balet pe gheața în Sibiu. Reprezentațiile vor avea loc astăzi, 18 ianuarie, la Sala Transilvania, la ora 18.00 și 21.00.

Cei 50 de balerini ruși, produsul uneia dintre cele mai mari școli de balet din lume, au ajuns deja la Sibiu și se pregătesc pentru spectacolul din această seară.  Sub îndrumarea lui Konstantin Rassadin, cel care le-a cizelat talentul nativ și i-a transformat prin multe ore de munca din sportivi deosebiți în balerini grațioși, rușii vor pune în scena la Sibiu spectacolul “Spărgătorul de nuci”.

 

 

“Scena de gheață a fost amenajată în cursul nopții trecute, astăzi urmând să fie montate decorurile și să fie puse la punct micile detalii legate de sonorizare și amenajarea sălii. Transformarea prin care a trecut Sala Transilvania în urma pregătirilor pentru acest spectacol va fi cu siguranță o surpriză placută pentru cei obisnuiți ca acest spațiu să găzduiască doar evenimente sportive.” a declarat Mircea Buteanu, organizatorul evenimentului.

 

La aceasta oră toate biletele din categoriile 7, 6 și 5 au fost epuizate, cei interesați să achiziționeze un bilet în ultimul moment, vor mai găsi doar bilete cu valoare cuprinsă între 159 și 298 RON.  Singurul loc de unde mai pot fi achiziționate este casieria Sălii Transilvania.

 

Spectacolul de la Sibiu este produs de Diesel Events și este realizat cu sprijinul Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti, Primăria și Consililul Județean Sibiu și Golden Tulip Sibiu.

 

Sergiu Olteanu

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat