Premiaţi de Botezatu

 

Trupa de modeling a Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu a câştigat Marele Premiu în cadrul

Festivalului Naţional Studenţesc de Modă „Culorile toamnei”, desfăşurat miercuri la Piteşti.

Marele Premiu al festivalului a fost atribuit colecţiei „Reflecţii minimaliste”, de Daniela Ciucă, studentă în anul III la Facultatea de Istorie şi Patrimoniu „Nicolae Lupu” din cadrul Universităţii „Lucian Blaga”, secţia Design Vestimentar.

Frumuseţea şi atitudinea modelelor de la Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu, coordonată de

Cleopatra Bojor Popescu, a fost confirmată prin câştigarea ambelor premii acordate pentru „Cel mai bun model al festivalului” – prin Lien Wuyts (secţiunea fete), respectiv Liviu Banea (secţiunea băieţi). „Premiile oferite confirmă valoarea trupei şi fructifică munca depusă în cadrul şedinţelor ce au loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Sibiu. Ţinem să mulţumim pe această cale partenerilor noştri, firmei Donatella, care a asigurat încălţămintea modelelor, Simonei Istihie – make-up artist, care a realizat machiajul, şi hair-stilistului Paul Rădulescu, care prin coafurile excentrice create a completat ţinutele prezentate în concurs”, menţionează Liliana Popescu, Directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Juriul condus de Cătălin Botezatu şi Liviu Ionescu a ţinut să precizeze că a fost impresionat de modul în care s-a implicat trupa de la Sibiu, care pe lângă eleganţa colecţiei a avut ingredientele necesare unui adevărat show de modă: coafuri de excepţie, coregrafie, muzică, machiaj, decoruri şi fete demne de „Next Top Model”. (M. P.)

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*