Operatorul local de transport public și-a premiat clienții fideli. Cinci dintre sibienii care au avut tot anul abonament Tursib au câștigat un laptop de ultimă generație, un smartphone și abonamente pentru 2015.

JpegAbonament îmi fac în fiecare an, dar la tombolă m-am înscris pentru prima dată. Mi-am dorit să câștig, evident, deși nu mă așteptam, fiindcă nu sunt o persoană atât de norocoasă la câștiguri care nu implică muncă fizică. Am mai participat la tombole și concursuri, dar acesta este cu siguranță cel mai valoros premiu de până acum. Probabil o să-l fac cadou copilului meu. Se va bucura mai mult de el!“, a mărturisit Mihai Țăpîrlan, în vârstă de 39 de ani, câștigătorul marelui premiu. De profesie inginer electromecanic, Țăpîrlan a plecat acasă cu un laptop Toshiba Satellite L50-B-1CD cu software preinstalat.

Cadoul perfect

Tot pentru prima dată a participat la tombola Tursib și sibianca Laura-Tamara Rociu, în vârstă de 33 de ani, de profesie economist. Ea a obținut premiul al doilea: un telefon Nokia Lumia 630 dual-SIM. „Este prima mea participare la această tombolă și primul câștig, deși abonament Tursib îmi cumpăr în fiecare an. Am mai participat la concursuri, uneori. Însă n-am câștigat niciodată. N-am avut ocazia. Acum, telefonul acesta îi voi dărui băiețelului meu în vârstă de 10 ani, va fi cadoul lui perfect de sărbători. Exact ce își dorea am primit eu!“, a exclamat Laura Rociu. Festivitatea de premiere a avut loc vinerea trecută, la sediul societății Tursib, de pe Calea Dumbrăvii, și a inclus și un program artistic de colinde, melodii populare românești și romanțe, oferit de un grup vocal-instrumental.

Cinci din 90

Câte un abonament Tursib valabil în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2015 au mai câștigat Viorica Molda, Cristina-Maria Neamțu și Nicoleta Maria Bucşe. „Încercăm să creăm o tradiție cu aceste premii pentru călătorii fideli, la sfârșit de an. Premiile au fost stabilite prin tragere la sorți, din 90 de înscrieri valide. Felicit câștigătorii și îi îndemn pe toți sibienii care folosesc transportul public să încheie abonamente și să își încerce norocul la tombola anuală Tursib!“, a precizat Adrian Popa, directorul general al societății Tursib.

Programul de circulație în perioada 24 decembrie – 4 ianuarie
24 decembrie: program de zi lucrătoare până la ora 22.00
25 decembrie: program de duminică între orele 10.00 – 20.00
26 decembrie: program de duminică
27 decembrie: program de sâmbătă
28 decembrie: program de duminică 29 și 30 decembrie: program de zi lucrătoare
31 decembrie: program de zi lucrătoare până la ora 20.00
1 ianuarie: program de duminică între orele 10.00 – 20.00
2 ianuarie: program de duminică
3 ianuarie: program de sâmbătă
4 ianuarie: program de duminică
Pe traseul 22 (Sibiu-Păltiniş) se va circula în program normal în toată perioada, cu excepţia zilelor de 25 decembrie și 1 ianuarie, când prima plecare va fi la ora 11.00 din Gară.
Pe traseele 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 nu se circulă în zilele de 25 și 26 decembrie, respectiv 1 și 2 ianuarie.

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*