Premieră în tehnologia termopanelor

 

 

Jaluzelele sigilate între geamurile duble, cunoscute sub denumirea de termopan, revoluţionează piaţa de profil din România. Noul sistem, importat din Italia, a fost adus pe piaţa românească de o firmă din Sibiu, Millenium Glass, al cărei patron este italian.

Noile jaluzele închise ermetic între cele două geamuri de tip termopan furnizează un sistem eficient de control al luminozităţii din încăpere. Astfel, cu ajutorul unei telecomenzi, lamelele din aluminiu de cea mai înaltă calitate pot fi rotite în poziţie orizontală, când luminozitatea este maximă, sau într-o poziţie verticală, când luminozitatea scade. Transmiterea mişcării către interior se face prin intermediul câmpului magnetic, explică reprezentanţii firmei Millenium Glass. De asemenea, jaluzeaua poate fi ridicată sau coborâtă, tot cu ajutorul sistemului magnetic ataşat de sticlă, care garantează un sigiliu ermetic.

Nu se murdăresc

 

Un alt avantaj al acestui sistem inovativ este acela că jaluzele nu se murdăresc şi nu necesită întreţinere, deoarece nu sunt expuse factorilor externi, iar designul liniar permite o utilizare mai mare a spaţiului intern. După ce sunt închise în spaţiul dintre geamuri, acestea sunt protejate de praf şi de acţiunea directă a factorilor de mediu, rămânând mereu ca noi. Sistemul pot fi montat pe orice tip de tâmplărie din aluminiu, PVC sau lemn stratificat. „Am implementat acest sistem în urmă cu 3-4 luni, iar comenzile nu au întârziat să apară. Montajul jaluzelei se face la firma noastră, iar geamurile folosite sunt ştanţate, ca o certificare a calităţii. Noul sistem poate fi montat de asemenea pe o tâmplărie existentă“, explică Michele Mastrangelo, managerul Millenium Glass.

VEZI VIDEO PREZENTARE (CLICK PE IMAGINEA DE MAI JOS):  

Comandă automată sau manuală

Jaluzelele în termopan pot fi folosite pentru instituţiile publice, clădiri de birouri, precum şi în mediul casnic, unde această soluţie funcţională creează spaţii interioare cu luminozitate şi intimitate controlate după bunul plac. Astfel, cu o singură telecomandă pot fi acţionate electric mai multe geamuri. Specialiştii de la Millenium Glass produc şi un model de jaluzele în termopan acţionate manual, profil special creat pentru spitale. Culoarea jaluzelei din aluminiu de import poate fi aleasă dintr-o gamă variată. Preţul unui astfel de sistem inovativ este de 190 de euro, plus 85 de euro pentru telecomandă, la care se mai adaugă şi preţul sticlei folosite. Garanţia oferită este de până la cinci ani.

Calitate şi seriozitate

Firma lui Mastrangelo activează în România din 1993, având în spate o experienţă de aproximativ 30 de ani, dobândită peste hotare. Deviza firmei este „Calitate şi seriozitate”, totul desfăşurându-se după cele mai înalte standarde. Compania are în prezent 15 angajaţi şi deserveşte atât clienţi din Sibiu, cât şi din zonele învecinate, cum ar fi Vâlcea, Alba, Mediaş sau Făgăraş. Oferta sa cuprinde o gamă variată de ornamente interioare pe sticlă sau gravuri, însă sistemul inovativ introdus pe piaţă de firma sibiană este una dintre cele mai practice soluţii pentru a rezolva problemele legate de protecţia solară, dar şi de izolarea termică şi fonică.

 

190 de euro costă jaluzelele încorporate în termopan

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*